KOULUKINO

Koululaisesitykset Kino Kuvakukossa

Ohjeet Koulukino-esityksen järjestämiseksi Kino Kuvakukossa

Kuinka toimia, kun on päätetty lähteä yhdessä Koulukino-elokuviin?

1) Elokuvan valinta.

Koulu voi valita esitettävän elokuvan Koulukinon nettisivuilta koulukino.net Nettisivuilta on tulostettavissa myös ilmaista oppimateriaalia elokuvista!

2) Yhteydenotto Koulukino-palvelua tarjoavaan elokuvateatteriin.

Ottakaa yhteyttä, niin sovitaan esityksen ajankohdasta. Otamme puolestanne selvää, onko esityskopiota valitusta elokuvasta vapaana toivottuna ajankohtana, teemme elokuvan varauksen ja huolehdimme kopiota koskevasta filmiliikenteestä. Kino Kuvakukko, KUOPIO/ Koulukino-esityksien järjestäjä:

ISAK ry Torikatu 18, 1.krs. 70110 KUOPIO Tel. 017-2628 575

3) Lippujen hinta ja maksutapa.

Koulukino-lipun hinta on 4 euroa/oppilas (2006). Ryhmän mukana olevat opettajat pääsevät esitykseen ilmaiseksi. Koulu voi joko maksaa liput oppilailleen tai koulu voi kerätä lipunhinnan esitykseen osallistuvilta oppilailta. Maksutapa: maksu elokuvateatterille hoidetaan jälkikäteislaskutuksena osallistumismäärän mukaan.

4) Ryhmän minimi/maksimikoko.

Koulukino-esityksiin koottavan ryhmän vähimmäiskoko elokuvateatteri Kuvakukossa on 100 oppilasta, maksimi 320 oppilasta/esitys. Oppilasryhmän voi koota joko oman koulun puitteissa tai esimerkiksi yhteistyössä toisen koulun kanssa. Koulut vastaavat itse matkakustannuksista teatterin ja koulun välillä.

…elokuvat ovat parhaimmillaan elokuvateatterissa… Tervetuloa elokuviin!

Tutustu myös osoitteeseen kulttuurikasvatus.kuopio.fi saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista lasten ja nuorten kulttuuritapahtumista.